Friday Favorites

New In // Christmas Party Dress

//NEW IN// Jeg havde faktisk bestemt mig for jeg skulle have denne kjole til årets julefrokost, men synes måske den blev lige lovlig stram og kort. Igår viste søde Christinadenne smukke sag, og det tog ikke mere end et par minutter før den var klikket hjem. Den har den smukkeste vinrøde farve og minder mig vildt meget om en stor pakke eller sløjfe. Tror den bliver aldeles perfekt til festen! Jeg vil sammensætte den med mine sorte Valentino Rockstuds og bløde krøller. Den er i øvrigt helt normal i størrelsen, var lige ved at bestille den et nummer mindre end normalt, for den ser stor ud, men det var godt jeg ikke gjorde det for den passer perfekt. Klikkede i øvrigt også disse støvler hjem i farten og de er intet mindre end fantastiske! Dem får I at se senere. Bestilte i øvrigt Next Day delivery, og det tog under 20 timer, så var pakken her. Man får gratis Next Day Deliver med koden ‘NEXT DAY’ hvis man bestiller for over £100. Bare et lørdags tip.

TRANSLATION: Ended up ordering this beauty of a dress yesterday for this years Christmas Party. Will pair it with black Valentino Rockstuds and soft curls.

 

Asos Black scupa dress Asos Black scupa dress Asos Black scupa dress

Ad.Links: // Scupa Dress – Asos Black //

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Favorites