Keeping up with Time

How Addicted Are You?

//INSPIRATION// Måske I er klar over det, hvis ikke, så kan jeg fortælle jer jeg har en stor forkærlighed for marketing og reklamer. Helt tilbage fra 13-14 års alderen har jeg vidst at det var sådan noget jeg gerne ville arbejde med når jeg blev stor. Idag arbejder jeg i marketing, så er godt på vej. Men elsker virkelig når en reklame er gennemført og lidt cool! Derfor takkede jeg også ja til at vise jer denne super korte og meget underholdende reklame på bloggen, for den er ret genial og tankevækkende, til trods for den er fyldt med humor. Jeg synes I skal tage 2,30 min, lige kigge den igennem og så tage den korte test efterfølgende (Jeg vil ikke fortælle hvad den handler om, men I vil synes om den:) ) Og hvis I sidder midt i arbejdet, så kan den godt ses lydløs, men vil opfordre jer til at høre musikkken 🙂 og så kan I jo fortælle mig hvad jeres resultat blev. Jeg fik 47% hvilket er en lille smule skræmmende, men nok også meget rigtigt, haha…

TRANSLATION: Have a look at this humorous ad, can’t help but smile and think that I’m happy I’m not that bad, haha.

– SPONSORED –

2 kommentarer

 • Christina

  Hvor er det gennemført og sjovt!!! 🙂
  Jeg fik 30% – et billede af en ældre mand som overvejer at tage pc kørekort 😉 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   haha det var da ret godt gået alligevel, nu synes jeg min score er helt pinlig høj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keeping up with Time