28102014 // Wearing new Silk Dress from Pieszak

Ganni Teddy Coat

//SHOPPING// Så er jeg tilbage på bloggen efter en dejlig weekend i det danske. Hvor var det bare rart at være hjemme og se allesammen igen! Fik også shoppet lidt, havde nemlig set mig varme på Ganni frakken i pink, men ville lige se farven an før jeg slog til. Den er så fantastisk i farven og lyser helt op hvilket jeg elsker. Er nemlig så træt af at se sort allevejne. Nå, men jeg var heldig at få den med 20% rabat i Bahne. Asos har den også på tilbud lige her, kan så varmt anbefale den!

TRANSLATION: Did some shopping over the weekend back in Denmark. Couldn’t get this pink coat out of my mind and when I found it with 20% discount, I had to have it. Currently it’s on sale on Asos right here.

ganni teddy coat pink

Ad.Links: // Coat – Ganni //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28102014 // Wearing new Silk Dress from Pieszak