Belated Birthday // Chanel Ballerina

All that Glitters // Sneak Peek

//FASHION// Det er ikke så tit jeg viser sneak peeks længere, men idag bliver altså lige en undtagelse. Var tidligere hoppet i mine nye heels fra Asos, kan allerede nu fornemme de bliver et kæmpe hit! Og så er jeg altså ved at glæde mig noget så meget til jul, derfor glimter mit tøj også lidt ekstra idag 🙂 Jeg tror vi vil hoppe under dynen og se Frosen, den skulle eftersigende være super? Også for voksne? Er ikke en Disney fan overhovedet, men den skal da prøves, hvis ikke andet så er der Homeland på tv i aften. Vi blogges!

TRANSLATION: Not often I’m showing sneak peeks anymore, but today is an exception. Wore my new heels from Asos earlier and lots of glitter, since I’m really beginning to look forward to Christmas.

DSC_5604 b

4 kommentarer

 • Det er verdens sødeste og bedste film! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Synes skoene er så fine – har været ved at klikke dem hjem flere gange, men det holder mig tilbage at de er i syntetisk materiale, hvilket jeg aldrig plejer at købe i sko.. Hvordan er de at have på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Nicole. Det kan jeg nemlig godt forstå, det der er med syntetisk materiale er også at de meget lette bliver grimme. Men så til 400kr, så er det ikke så slemt. Jeg holdt faktisk igen i en måneds tid pga. hælhøjden, men trods de 10cm er de overraskende behagelige og føles ikke så høje 🙂 Og jeg er ellers ikke så god til høje sko. an vil dog uden tvivl få ondt i fødderne hvis man går for meget rundt, men gør man ikke det med alle hæle over 5-6cm? 🙂 (jeg gør, hihi)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Belated Birthday // Chanel Ballerina