13102014

Grey Leopard Knit

//SHOPPING// Nogle gange fåe jeg en vanvittig lyst til at webshoppe, og efter at have gået med lysten i 2 ugers tid, endte jeg igår med at købe den fineste strik fra by Malene Birger. Har cravet den siden sidste år og da jeg fandt den sat ned på The Outnet måtte jeg slå til! og sagen er jeg virkelig ikke har nogen varm varm strik, og det går jo ikke når jeg skal hjem til Danmark om 2 uger! Der er i øvrigt meget få tilbage, så I skal nok være hurtige 🙂 Var også så tæt på at klikke denne kjole og denne kjole hjem. Så fine! Men må nok hellere få gang i opsparingen i stedet 🙂

TRANSLATION: Shopped this lovely knit yesterday from the Outnet. Can’t wait to wear it when I go back to cold Denmark in a couple of weeks!
grey knit leopard by malene birger
Ad.Link: // Knit – by Malene Birger //

1 kommentar

  • Syntes ofte jeg leder efter den perfekte strik, som hverken kradser, er for tynd eller tyk osv. (sker vist egentligt hvert år…) Så nogle fine bud du har fundet frem her 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13102014