11092014 // Wearing Moxy Copenhagen Dress, Valentino Rockstud & Céline Audrey

Wanna Wear

saks pott inspiration
Ad.Links: // Feather Coat – Moxy Copenhagen (similar here) / Shirt – Isabel Marant Étoile (similar here) / Leather Leggins – Black Lily (similar here) / Sunnies – Céline (similar here) / Trainers – Adidas Superstar / Bag – Valentino (similar here) //

//INSPIRATION// Så er det endnu en gang lørdag, er det ikke bare skønt? Tror jeg hopper i noget lignende ovenstående outfit idag, er så inspireret af pelse for tiden, det skyldes nok de fine, farverige af slagsen fra Saks Pott. Var så heldig forleden at modtage den fineste fjer coat fra Moxy, den I ser på billedet – den er perfekt, et godt alternativ til SP og en meget bedre pris 🙂 Er også ret hooked både på den lækre skjorte og tasken, som jeg også viste jer i torsdags. Jeg er i øvrigt begyndt at finde billige alternativer til de ting jeg bruger på mine kollager, da jeg ved tingene er dyre og det ikke helt spiller sammen med de flestes økonomi (inklusiv min egen). Derfor kan I fremover se meget billigere alternativer hvor der står ‘similar here’ – håber I er tilfredse med det 🙂

TRANSLATION: Think I’ll wear something like this today, since it looks cold outside and I’m extremely inspired by furs at the moment. Finally Saturday again, love it! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11092014 // Wearing Moxy Copenhagen Dress, Valentino Rockstud & Céline Audrey