Harvey Nichols Bristol Fashion Show

Unwrapping the Chanel box

CHANEL trainers_chanel sneakers navi blue CHANEL trainers_chanel sneakers navi blue.1 CHANEL trainers_chanel sneakers navi blue.2 CHANEL trainers_chanel sneakers navi blue.3 CHANEL trainers_chanel sneakers navi blue.4

//NEW IN// Kørte til London fredag aften efter arbejde, for vi havde lagt planer om at mødes med min far som var i byen, og bruge hele lørdag i London. Da vi fik mulighed for hotel overnatning fredag, sagde vi selvfølgelig ikke nej. Udover familie hygge og lidt sight seeing, havde jeg et stort ønske og håb for turen, nemlig at Chanel havde et par lækre trainers. Vi smuttede i Selfridge’s Chanel shop som det første (deres ansatte er SÅ søde, meget bedre oplevelse end Chanel’s flagship store). Jason havde sagt jeg ikke skulle have forventninger om at finde dem, og han vidste hvor skuffet jeg ville blive hvis der slet ikke var noget. Men på vej mod butikken stod trainers og glimtede på lang afstand og jeg fik julelys i øjnene. De havde de quiltede med guld fra den nye ‘Shopping Centre Collection’, men de er noget så spraglede og ufattelig dyre (7000 kr!!). Heldigvis for mig gemte de en masse skønheder ude bagved, så valget stod på de navi blå som kom i butikken fredag aften og som de kune havde et par af i HELE London, eller helt sorte med hvide sygninger, som der var mange af. I kender mig godt nok til at vide at jeg helst vil have noget specielt. Og med en garderobe der bugner af blåt tøj, var valget lige til højre benet 🙂

Jeg er ovenud lykkelig – og undskyld den lange historie, men I ved, når man handler i Chanel, så følger der ligesom en historie med 🙂 Nu skal der spares op til næste London tur midt November, der står Selfridge’s Chanel skoafdeling nemlig færdig, og den bliver meget større med meget større udvalg. Hvad synes I om dem? 🙂

TRANSLATION: Spent the weekend in London with Jason and my dad. There was one thing I was looking for: A pair of Chanel trainers. I got lucky in Selfridges, where they had these beauties. There was only one pair in this colour in the entire London, and they got them in stre Friday night. It didn’t take me long to decide on this lovely pair. Do you like them? 🙂

6 kommentarer

 • Jeg sad med pulsen oppe og kiggede indlægget igennem billede for billede. Det er simpelthen engagement på højt plan! Hehe. Jeg synes de er super flotte – og en rigtig dejlig farve. Jeg ved ikke hvad de har kostet, men jeg tror dog at jeg ville købe mig nogle Nike sneakers i stedet fordi jeg er for nærig. Har dog sparet op til et par Louboutin’er siden marts i år, som jeg hentede i København i sidste måned. Det ER altså en rar luksus oplevelse, og man går lige lidt hurtigere når man nærmer sig butikken! Tillykke med dem, jeg glæder mig til at se dem på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stylebyjosephine

   Haha jaaa, elsker det 🙂 Tror præcis det var den intention jeg havde med indlægget! Det sker ALDRIG at jeg shopper i Chanel, så var så begejstret at jeg bare ville dele hele udpaknings processen :)Og er du helt vimmer, det er så meget en luksus oplevelse, bliver helt afhængig :p Og tillykke med dine CL, dem elsker jeg også, men har endnu ikke et par 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Så smukke!
  Må man høre hvad de har kostet? Og hvordan de er i størrelsen?

  Btw du er en skøn blogger!☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stylebyjosephine

   Hvor er du sød Rebecca, tusind tak! De ligger i 4500 for disse i neopren, så har haft en opsparing undervejs et stykke tid 🙂 De er helt normale i størrelsen, hvis noget så et kvart nummer store 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeg er vild med dine rockstuds, men de her (og andre Chanel sneakers) er slet ikke mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stylebyjosephine

   Nej det er vel efter smag og behag! Jeg tror såmænd også der er mange som ikke er til Rockstuds.. Jeg elsker begge modeller..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harvey Nichols Bristol Fashion Show