22082014 // Wearing Stella McCartney, Valentino Rockstuds & Mulberry

Most Wanted Outfit // Isabel Marant Nowles

isabel marant nowles inspiration streetstyle
Ad.Links: // Parka – Zara / T-shirt – T by Alexander Wang / Leather Leggings – Black Lily / Boots – Isabel Marant / Bag – Proenza Scouler / Sunnies – RayBan //

//INSPIRATION// Jeg ville virkelig, som i virkelig gerne kunne hoppe i dette sæt om en måneds tid når det er blevet køligt nok. Var forbi Zara i forgårs og så denne parka, helt igennem perfekt (ser så meget flottere ud på, end på billedet), den har den perfekte grønne farve, størrelse og tykkelse – I kan nok godt fornemme jeg skal forbi Zara i weekenden 🙂 Og tjek lige de læder leggins, hvor lækre ville de ikke være sammen med IM støvlerne (som jeg i øvrigt slet ikke kan få ud af hovedet pt).. Drømme drømme. Ha’ en god lørdag! I UK er der helligdag mandag, så har lang weekend 🙂

TRANSLATION: I really wish I had all items to wear this awesome outfit! Love everything from the green parka, to the leather leggins and the beautiful boots. Keep dreaming eh?

6 kommentarer

 • SMUKT, den jakke er jo SÅ pæn… Og jeg vil også have de støvler….. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja den er nemlig sygt pæn!! Jay har heldigvis indvilget i en tur til Zara senere idag 😛 Og kan godt forstår du vil have støvlerne, SÅ pæne!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Jespersen

  Hej Josephine 🙂
  Siden jeg jakken på din instagram, har jeg været helt forelsket, og overvejer derfor at bestille den hjem 😀 Det trælse er dog, at jeg jo ikke lige har en Zara butik i nærheden, så jeg kan hverken se den i virkeligheden eller prøve den mht. størrelser 🙁 Jeg kunne se, du havde skrevet på din instagram, at du havde den på i en M (sorry, men har stalket lidt, hvad gør man ikke for en jakke :D). Normalt ville jeg nok have tænkt du brugte en small, så ville bare høre, om du synes, den er lille eller normal i størrelsen? 🙂 Synes den ser meget lys grøn ud på billederne på Zara, men meget mørk grøn ud på det billede du har taget på insta? Kan du huske farven på den ? 😀
  Du må undskylde mine mange spørgsmål, men nu kunne jeg simpelthen ikke lade min jakke begejstring være længere 😀
  Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Soede Simone, jeg haaber jeg kan hjaelpe dig 🙂 Jakken er helt normal i stoerrelsen, jeg bruger altid medium 🙂 Og den har praecis den farve som paa min Instagram 🙂

   den kan virkelig anbefales, saa dejlig bloed og varm – perfekt til den danske vinter! Eneste minus er at jeg tvivler paa den er vandtaet 🙂

   Haaber det hjalp?

   Kh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Jespersen

   Tusind tak for hurtigt svar! og det var helt sikkert til stor hjælp! Dog kan jeg ikke helt finde ud af, om jeg skal bestille en S eller M 🙂 Synes altid det er så svært, når man bestiller over nettet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg tror med din størrelse (som jeg husker fra Carré event), at en small vil være super! Jeg var lige ved at tage den i small, men den var for kort på ærmerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22082014 // Wearing Stella McCartney, Valentino Rockstuds & Mulberry