Wanna Wear

Wishful Thinking // Livingroom

livingroom

// Sofa – Hay / Tables – Hay / Blanket – Hay / Cushen – Hay / Candles – Tom Dixon / Lamp – Gubi / Pouf – Normann Copenhagen / Coffee jug – Stelton / Mugs – Royal Copenhagen //

//INTERIOR// Nu går der forhåbentlig ikke så længe før vi kan få vores egen lejlighed. Dette betyder at en kommende stue skal indrettes. Vi er 100% sikre på at vi skal have Hay sofaen. Det ville skørt at gå ud og betale for en midlertidig sofa, som alligevel ville koste en del (en sofa fra IKEA kommer let op i 7-8000kr). Derfor har vi besluttet at spare op til Hay sofoaen, for det er den vi vil have. Vi er endnu ikke sikre på stueborde, men er for tiden ret lun på to stk hvide fra Hay, men lad os se hvad det bliver til. Den nye puf fra Normann Copenhagen er jeg blevet aldeles vild med, synes den ville være et fint supplement til den grå sofa.

TRANSLATION: I’m dreaming about decorating a nice livingroom. The thing is, I just need the livingroom first. At the moment I’ve got these things on my mind. It’s definite we’ll get the sofa from Danish brand Hay once we’ve got out own place. NOt sure which coffee tables to go for, at the moment I think two white ones from Hay. And then there’s the new pouf from Normann Copenhagen, it’s pretty cute.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna Wear