Interior Dreams

Life is Sweet

shoe shelf

room

//INTERIOR// Kører vist et interiør tema på bloggen i denne uge, håber ikke det gør noget? Det har nok noget at gøre med at vores badeværelse endelig kan blive indviet idag, det har været undervejs i 6 uger. Og det betyder også jeg kan indvige mit køb fra Bicester Village, som I får at se på bloggen i morgen. Jeg har haft en vanvittig god uge; startede nyt job i mandags og jeg elsker det allerede, Om lidt er der 4 dages påskeferie, så har J fødselsdag, så skal jeg til Danmark på besøg og derefter til Provence med arbejde. Oh yes, life is sweet 🙂

TRANSLATION: Guess there’s a bit of an interior theme on the blog this week, hope you don’t mind? I think it’s because out bathroom is finally done today after being in the process for 6 weeks. That means I can show you my last purchase from Bicester Village (will be on the blog tomorrow). I’ve had an amazing week; started new job on Monday and I love it already, tomorrow I have 4 days off for easter, after that it’s J’s b-day, then I’m going to Denmark for a littel week and after that I’m going to Provence with work. Did I mention life is sweet?

 Win a pair of RayBans right here

3 kommentarer

 • Emilie

  Kommer du til at fortælle mere om dit nye job? 🙂 OG TILLYKKE med det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg skal nok fortælle lidt mere om det, men vil gerne lige godt igang først 🙂 Og mange tak, hvor er du sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det glæder jeg mig til så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Dreams