New In // Zara Criss Cross Heels

Back at work

the_body_stocking

// Body Stocking – Here //

//FASHION// Ville bare lige tjekke ind og vise jer min nye body stocking på, det lovede jeg jer jo lige her. Er I også tilbage på arbejde igen? Det er godt nok vildt som tiden går hurtigt. Jeg har nogle spændende uger foran mig, med rejser både til Danmark og Frankrig, glæder mig utroligt meget!

TRANSLATION: Just wanted to check in an show you guys the body stocking on as promised here. I guess you’re all back at work again? Can’t believe how fast time goes. I have some exciting weeks ahead of me, with travels to both Denmark and France.

5 kommentarer

 • Uh, lyder som nogle skønne uger der venter. 🙂 Jeg tager hul på min sidste måned på studiet, inden eksamener og praktik. Rimelig kedeligt egentligt, men jeg glæder mig til det er overstået og det gælder “for alvor” ude i virkeligheden. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det lyder ellers også spændende, altså at det ‘rigtige liv’ venter lige for næsen af dig 🙂 Kan godt huske fornemmelsen, alting er så spændende og en smule skræmmende 🙂 Held og lykke med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså fin til dig – og lyder godt med lidt rejsetid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super dejlige billeder 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New In // Zara Criss Cross Heels