23032014 // Wearing Gap boyfriend jeans & Zara white coat

In Vans Heaven

topshop pink vans
// Vans – Topshop //

//NEW IN// I tirsdag faldt jeg for dem, idag købte jeg dem og viste på Instagram – de var noget så populære. Så nu får I dem også her på bloggen, inklusiv link. De er intet mindre end fantastiske her til foråret. At det så er mit 5. par sko på under en måned – det snakker vi ikke om vel? Forresten, de er små i størrelsen!

TRANSLATION: Tuesday I feel in love with them, today I bought them and showed them on Instagram – they were populare. So here you go, now on the blog, with a link. I think they’re amazing! That it’s my fifth pair of shoes in a month, that’s another story.. btw, the run small in size

topshop pink vans1

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23032014 // Wearing Gap boyfriend jeans & Zara white coat