On My Mind // Red Heels

Sunny Sunday

sunshine sunday

//LIFESTYLE// Ville bare lige tjekke ind og ønske jer god søndag. Jeg vil brygge min morgen Latté fra min elskede Nespresso maskine og rykke ud i morgensolen på terassen. Igår var der 16 grader i Bristol, og vi udnyttede det ved at skyde ikke mere end (hold nu fast) 4 forskellige outfits. J var på nippet til at bryde sammen til sidst, arme mand. I får det første outfit senere idag.

TRANSLATION: Just wanted to wish you all a happy Sunday. I’m gonna make my morning Latte on my favorite Nespresso Maschine and have it outside in the sun. Yesterday it was 16 degrees in Bristol, and we did four different photoshoots, poor J, he did well though! I’ll show you the first outfit later today.

Skriv en kommentar

 • Super fedt outfit og elsker Kenzo sweateren og dine solbriller! 🙂

  http://www.heycouture.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder SÅ lækkert med kaffe og solskin! Her i KBH er der heldigvis også solskin, men desværre knap så varmt. 4 outfits lyder helt vildt! Hvordan kan det være du vælger at tage billede af så mange på én gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det var virkelig lækkert! Jamen , jeg har desværre kun lørdag og søndag til at få taget billeder (arbejder 8-18). Og jeg havde fået så meget nyt jeg gerne ville vise jer og vejret var så smukt! Så J måtte altså på pinebænken, men han tog det så flot! 🙂 Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det giver bestemt mening 🙂 Det er nok fordi jeg ikke tænker sådan når jeg sidder her på den anden side af skærmen. Og fedt at din kæreste ville hjælpe! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint – og uha ja, stakkels mand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On My Mind // Red Heels