Harvey Nichols Bristol // SS'14 Fashion Show

Sunny Sunday

moxy copenhagen dress_chanel espadrilles_zara leather jacket1

//LIFESTYLE// Min søndag er gået med en løbe tur, bagning af rugbrød og en tur ud i byen iført kjole og bare ben for første gang i år. Vi har drukket kolde smoothies, købt salt-lakrids og nydt forårssolen. Nu vil jeg smutte under dynen og se et afsnit af Game of Thrones som vi lige er startet med. I aften står den på røde bøffer. Det er hvad jeg kalder søndag – har I nydt jeres?

TRANSLATION: I’ve spent my Sunday going for a run, baking and visited town wearing a lovely dress and bare legs for the first time this year. We drank coold smoothies in the sun and bought loads of liquorice. Now I’m gonna watch an episode of Game of Thrones, which we just started watching. Tonight there’s steaks on the menu – this is a good Sunday! How’s yours been?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harvey Nichols Bristol // SS'14 Fashion Show