Shopstop 2014 // Week 7

Something about dresses and sunglasses

moxy copenhagen

//INSPIRATION// Godmorgen til jer. Jeg er vågnet tidligt, har utrolig svært ved at sove til efter 7 i weekenden. Men skidt pyt, så har jeg masser af tid til at opdatere bloggen. Forleden modtog jeg lidt nyt, lækkert sommertøj fra skønne Moxy Copenhagen. Denne kjole var blandt andet med i pakken, og kan slet ikke vente på solen og varmen kommer, så jeg kan style den som her. Den er så skøn! Har forresten lovet de søde piger fra Moxy Copenhagen, at fortælle jer at de holder lagersalg:

 7. MARTS, KL.10-18
8. MARTS, KL.10-15
MOXY COPENHAGEN
PRAGS BOULEVARD 92 1. SAL
2300 KØBENHAVN S

Bare lige et lækkert tip! De af jer der følger med på Instagram ved jeg modtog nye solbriller igår, men tror desværre de skal sendes retur da de er noget så store, overvejer at få den model jeg viser på kollagen i stedet. Jeg skal nok opdatere jer på dette punkt 🙂 Fik I forresten læst med her hvor I kan vinde 100.000kr??

TRANSLATION: Woke up early this Saturday, can’t sleep in the mornings. But luckily that gives me time to update the blog! The other day I received some amazing spring wear from Moxy Copenhagen. The dress was amongst the things and I can’t wait to style it as above.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Shopstop 2014 // Week 7