Updated shop and sale

Happy Days // Preview

moxy copenhagen1

//FASHION// Nu når foråret og det mildere vejr begynder at melde sig her i Bristol, så må man godt tage billeder på en tag top og lege til det er L.A skyline i baggrunden ikke? 🙂 (Ligesom alle de seje, amerikanske bloggere gør). Nuvel, det er ikke helt L.A, men tjekker ind senere og visere jer resten af outfittet. Så fedt I var så mange som hjalp med at rydde op i mit klædeskab igår! Der er blevet sendt en masse pakker afsted. Jeg skal nok opdaterer på Facebook og herinde når jeg opdatere shoppen senere idag.

TRANSLATION: As spring is knocking on the door and the mild temperatures are around the corner, why not take photos on a rooftop pretending it is L.A skyline in the background? (like the cool american bloggers do) 🙂 Oh well, maybe not. Willc heck in later to show you the rest of the outfit.

moxy copenhagen2

 Vind 100.000kr med Libresse, se hvordan her

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Updated shop and sale