Updated shop

Closer to home

mikkelmaris.dk

//INTERIOR// Se min nye plakat. Jer der følger på Instagram har allerede set den. Er den ikke fin? Den er fra webshoppen mikkelmaris.dk også kendt som Mikkel & Mari’s, som også har lignende plakater for Kbh, Århus og Odense, blandt mange andre fine. Nu hænger plakaten over vores seng, og bliver mindet så dejligt om gode gamle Aalborg hver gang jeg træder ind på vores værelse. Fik jeg sagt at jeg savner Aalborg?

TRANSLATION:Look at my new poster. Some of you might wonder what Aalborg is, but I can tell you, it is my hometown. It’s from the webshop mikkelmaris.dk and they do similar posters for all of the big Danish cities. I am reminded of Aalborg everytime I step in to out bedroom, which isn’t bad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Updated shop