Remember Yves?

Wanna Wear

wanna wear
// Bag – Love Moschino / Sweatshirt – Isabel Marant Étoile / Jeans – GAP / Boots – UGG / Sunnies – Céline //

//INSPIRATION// Ville ønske jeg kunne iklæde mig dette outfit, sådan tilpas weekend casual. Mit problem er at jeg er overdrevet forelsket i samtlige items, og ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre på torsdag når mit shoppestop er ovre. Solbrillerne ville jeg bruge konstant! Tasken er så über cool og lige hvad jeg mangler. UGG støvler ville jeg bruge konstant hvis det var muligt, de er så bløde! Og et par boyfriend jeans mangler i den grad i mit skab. Og så er der denne sweatshirt, åhh.. Hvad ville I vælge hvis I var mig og kun måtte vælge to af tingene?

TRANSLATION: Wish I could wear this outfit – a really fashionable casual weekend outfit. My problem is I’m absolutely in love with all of the items: The sunnies I would wear constantly. The bag is amazing and just what I need in my wardrobe with the silver hardwear. I would wear UGG boots all the time if possible, because they are so damn comfy. And I really need another pair of boyfriend jeans. And the sweatshirt, oh dear! What would you choose if you were me?

 This post might contain affiliate links

Skriv en kommentar

 • Ingen tvivl – jeg ville vælge boyfriend jeans’ne og solbrillerne 🙂 Boyfriends fordi jeg knuselsker mine og anser dem som en basic item i min garderobe, og tror også at du vil blive svært glad for dem 🙂 Og solbrillerne drømmer jeg selv om i sorte.. Hav en skøn søndag søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha de er også nok dem der er aller højest på min liste, sammen med tasken.. Jge har et par boyfriend jeans, men de er lidt mørkere og jeg synes måske ikke de sidder helt ideelt, så tror jeg skal forbi GAP næste weekend (efter shoppestop) og prøve disse. Har hørt mange gode ting om GAP’s jeans. Og solbrillerne, jeg svinger meget mellem denne brune og den i sort.. Jeg elsker sorte solbriller og bruger mine Ray Ban’s konstant.. Men måske jeg skal udfordre mig selv med en ny farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh sikke nogle lækre sager jeg godt kunne bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tasken og jeans 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er virkelig også to af mine favoritter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remember Yves?