Thank God it's Saturday

Remember Yves?

remember yves t-shirt
// T-shirt – Front Row //

//FASHION// Synes lige det var på tide at vise jer min yndlings t-shirt. Synes den er så sej! Jeg har haft den bedste lørdag indtil videre (se mere på instagram @stylebyjosephine), har nemlig leget turist i Bristol og taget en masse fine billeder som jeg vil vise i løbet af ugen. Nu vil jeg spise en silde mad og se lidt vinter OL.

TRANSLATION: Thought it was about time to show you my favorite t-shirt at the moment, think it’s so cool! I have had the best saturday so far (see mor eon Instagram @stylebyjosephine) playing tourist in Bristol. Have taken a lot of nice pics I will post sometime next week.

Skriv en kommentar

 • Den er så super sej !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov resten af min kommentar kom ikke med 😛 men det lyder til du har det dejligt søde !! Og godt du nyder weekenden 🙂 håber du har det godt derover 🙂 <3 den er så sej den tshirt og jeg ville ønske jeg kunne købe den men med shoppestop må jeg vente 😛 damit !!! Haha men virkelig virkelig smukke billeder af dig som altid <3 wow

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du bare vanvittig sød T! Den er nemlig virkelig virkelig lækker! Men hey, der er jo kun 5 dage tilbage 🙂 🙂 Jeg har det faktisk rigtig godt herovre, føler virkelig jeg er ved at falde til! Det har måske taget lidt tid, men er virkelig glad for tiden 🙂 Nu mangler vi bare at Jason kan starte med at arbejde så vi kan finde vores eget sted at bo 🙂 Håber du har det godt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, nu kan jeg godt se at jeg ikke kan være den første til at fortælle dig at du ligner Serena 😉 Hehe. Glæder mig til at se billeder fra Bristol. Kender ikke så meget til byen, men synes alligevel jeg er blevet mere og mere opmærksom på den igennem Youtube og blogs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha hvor er du sød Laura 🙂 vil nemlig vildt gerne vise jer billeder herfra, for her er så fint! Tror jeg tager det i små etaper: et område ad gangen, for det er en kæmpe by 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså bare ret cool 🙂 Har du ellers nogle lækre ting hos Front Row?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Meget flotte, stilede billeder og outfit. Og så elsker jeg, at du lige slutter af med en helt antiglamourøs kommentar, “så spiser jeg lige en sildemad”, haha. Det er skønt, at nogen af jer bloggere er så menneskelige selvom I også er så cool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha hvor er du sjov 🙂 og tak for dine søde ord! Det er lidt sjovt, for vi er jo allesammen meget jordnære og nogle gange skriver jeg bare lige hvad jeg har gang i 🙂 og som udenlands dansker er en sildemad på rugbrød slet ikke dårligt :p vil næsten kalde det luxus, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thank God it's Saturday