22022014 // Wearing Front Row, Michael Kors & Converse

Life in Bristol // Gloucester Road

//BRISTOL// Vi er begyndt at udforske Bristol og steder vi ikke før har besøgt. Det har nok noget at gøre med at vi virkelig længes efter at finde vores egen lejlighed og derfor synes det er hyggeligt at besøge forskellige kvarterer i Bristol, i håb om at finde det helt rette sted hvor vi begge tror vi kan falde til. De søde Bristol blogger piger havde anbefalet en tur til Gloucester Road, så I lørdags kørte vi dertil og gik en lang lang tur rundt i kvarteret, og vi er ret forelskede i det. Se nedenfor hvorfor. Bristol er en kæmpe stor by, men yderst charmerende. Byen minder mig lidt om San Francisco grundet utrolig mange bakker og farverige huse, hvilket jeg synes er så chamerende. Jeg tænkte at det ville være hyggeligt for jer hjemme i Danmark at se et lille udpluk fra byen, so here you go.

TRANSLATION: We have started to explore Bristol a bit more, places we’ve never been before (or placed I’ve never been). I think it’s got something to do with the fact that we’re longing to find our own place to live, and by visiting different neighborhoods, we’re trying to find the exact right spot to settle down. The sweet Bristol fashion bloggers had suggested me going up Gloucester Road, so we did on Saturday and walked for over two hours in the neighborhood., and we like it a lot! Bristol is a very big city, but a very charming city. It reminds me a bit of San Francisco with all of the hills and colourful house.

bristol5

 

Beautiful flowers from the street shops on Glouchester Road.

bristol8

Had the best Brownie at Café ‘Tart’ on Glouchester Road.

bristol1

Must be the cutest looking pub in Bristol.

bristol2

More beautiful flowers.

bristol10

Street style 😉

bristol11

Delicious coffee and idyllic houses in quiet neighborhoods.

bristol3

Pink flowers, do I need to say more?

bristol4

Fresh fruit from the street shops.

bristol6

The most amazing candy store selling Danish liqouirise. Will definitely pay them more visits.

bristol9

Hilly streets in nice neighbourhoods – Feels a bit like SF.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22022014 // Wearing Front Row, Michael Kors & Converse