Styling Challenge # 3

Where did you come from?

hair

//LIFESTYLE// Ville bare lige tjekke ind og sig hej, jeg er her stadig. Som jeg sagde tidligere på ugen, så flyver dagene forbi og jeg har hverken tid til at opdatere herinde eller få taget billeder. Rent faktisk er det idag 13 dage siden sidste outfit blev taget, det lover jeg at lave om på fra idag af. Jeg har i løbet af ugen bemærket at der er kommet en del nye læsere til bloggen, tusinde gange velkommen til, det varmer virkelig! Ville bare lige spørge jer ‘hvor I kommer fra’? for det er mange på én gang, måske jeg har misset et link til bloggen et eller andet sted ude i blogland? 🙂 Kan I hjælpe? Og rigtig god lørdag til jer, jeg tjekker ind senere med et outfit med de nye læderbukser.

TRANSLATION: Just wanted to check in and say hi and I am still here. The past week has past faster than I thought possible, and I have not had time to do anything with regards to the blog. It has even been 13 days since we took the last outfit pic, that is very poor of me, sorry! Will chance that from today. And just wanted to say welcome to all of you new followers who have joined the blog on Bloglovin in the past week, it is amazing! I was just wondering where you found the blog? Maybe there is a link to my blog somewhere in Blogland that I have missed? Maybe you can help 🙂 And happy saturday! Will check in later with an outfit post wearing the new leather trousers.

Skriv en kommentar

 • Altså jeg har i noget tid læst med via topbaren her på Looklab, men for nogle dage siden gik jeg ind og fulgte dig via Bloglovin’, så jeg kommer som sådan ikke noget sted fra 😉 Men her er rart, og du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Laura. Ih hvor er du sød 🙂 Er glad for at du valgte at følge via Bloglovin, så kan jeg lidt bedre holde øje med hvor mange I er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Elegant frits

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styling Challenge # 3