Come Summer #2

Make it Simple

makeitsimple

//FASHION// Ville bare lige dele et lille styling tip med jer søde læsere. Ofte når jeg har tøjkrise, vælger jeg et ret enkelt og sort look, men pepper det op med en farverig taske. Synes det kan redde en hver outfit krise og så har man en god undskyldning for at købe lækre tasker, ikke? haha. Hvad er jeres bedste stylingtip? Og rigtig god weekend til jer, det er i mit tilfælde tiltrængt!

TRANSLATION: Just wanted to share a favorite styling tip of mine with you. Often when I have no clue what to wear, I choose something simple and black and then add a nice, colourful bag to complete the look. It works everytime, and then you have a good excuse for buying a new bag, right? What’s your best stylingtip? And happy Friday!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Come Summer #2