30122013 // Wearing Warehouse leopard dress & Asos pink coat

Some Interior Wishes

dubuy.dk wishlist

//INTERIOR// Til trods for det lige har været jul, må man altså stadig godt drømme om lækre og pæne ting til hjemmet. Jeg elsker dansk design og efter at være flyttet til England, er det endnu mere vigtigt for mig at finde noget lækkert, dansk interiør design så jeg stadig kan føle mig tæt på Danmark. Har brugt det meste af morgenen på at kigge på pæne lysestager og andet nips til hjemmet fra dubuy.dk og her er min opdaterede ønskeliste:

Skærebræt: Så pænt i mønsteret og elsker at Ferm Living bruger så meget lyserødt i deres design. Ville passe så flot ind i et nyt køkken.

Block Bord: Rullebordet fra Normann Copenhagen har jeg vist mange gange før, og sagen er at jeg elsker det. Er stadig vild med både dette i gråt og det pink, men tror stadig min favorit er det mint farvede.

Rose Wire Basket: Kurven fra Ferm Living har stået på min ønskeliste længe, og denne i rosa er så fin. Ville være ideel til mange ting, såsom vasketøj. Men er også vild med ideen om at købe træpladen så kurven bliver til et bord.

– Treasure Diamond: Denne fine, fine skål fra Ferm Living måtte også meget gerne flytte hjem til mig, elsker farven og den fine diamand form skålen har.

Candelina Stage: Hvad er det med lysestager? Denne fra Kähler design er jeg sikker på jeg ikke kan leve uden, og så er prisen lille og fin – som lysetagen.

Ferm Living Lysestage: Denne ville passe perfekt til en lille samling med ovenstående sager, igen en fin lille pris til en fin lille lysestage.

Geometry Kop: Elsker mønstret på denne kop fra Ferm Living. Faktisk ville jeg bruge den som en lille vase til at stå sammen med de forskellige lysestager.

Stelton Kobber Kande: Den opmærksomme læser vil vide at jeg allerede har denne kaffekande, haha. Men synes det er så fint at lave en ønskeliste som matcher nogle ting jeg allerede har, på den måde kan jeg se at det vil se fint ud sammen.

Tablo Bord: Guderne skal vide at vi mangler både sofa og sofabord, og dette bord fra Normann Copenhagen ville bestemt være velkommen i vores hjem.

Etch lysestage: Igen et item jeg rent faktisk har, men denne lysestage fra Tom Dixon kan ikke blive vist nok her på bloggen – den er smuk og fantastisk og jeg er lykkelig over at have den både i guld og sølv.

Så nu er det godt der kun er et halvt år til min fødselsdag – så må vi se hvor meget af denne ønskeliste jeg når at få samlet sammen inden – og mht. alt det lyserøde, så kan det godt være jeg lige skal tage den med Jason, haha. Hvad ønsker I jer til boligen pt?

TRANSLATION: Even though Christmas is just over, I have already made a new interior wishlist. I don’t know, I just love decorating with lovely, Danish design. So I’ve spent the most of the morning browsing for nice stuff on dubuy.dk and trying to figure out what to get. However, I might have to discuss it with Jason first, since there’s a lot of pink stuff in between.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med dubuy.

Skriv en kommentar

 • Lækre sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så mange lækre sager – jeg vil have det hele 😉 Jeg ønsker mig også trådkurven. Og den Tom Dixon lysestage – den MÅ jeg have!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg vil også have det hele, haha 😀 Tom Dixon stagen må du have fat i, den er vidunderlig 🙂 glæder mig til at følge med på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint og delikat et inspirations board! Er vild med de lyse farver, overvejer også den kurve fra Ferm Living – bare i sort, og Etch flytter nok ind i denne uge 😉 Man kan jo næsten ikke leve uden den lysestage..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh tak hvor er du sød N! Elsker disse kollager, de giver sådan en fin fornemmelse. Lyder som en rigtig god ide med Etch, den kan jeg kun varmt anbefale 😛 og sig lige til hvis du ender med at købe kurven, hvad har du i sinde at bruge den til? Kunne godt bruge lidt smart inspiration 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror faktisk at jeg vil bruge kurven til enten tæpper (i stuen) eller magasiner, har faktisk slet ikke overveje at bruge den som bord, men synes at det er fedt at de har lavet muligheden 🙂 Ser frem til flere fine collager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Uh ja, magasiner, rigtig god ide 🙂 Der er jo masser af muligheder! Skal nok lave flere, bare rolig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint..Elsker ferm living og deres design !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaaa, er helt enig! Kunne købe mig fattig! Men måske skulle jeg finde mig et sted at bo først og så købe mig fattig, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30122013 // Wearing Warehouse leopard dress & Asos pink coat