Insta Outfit

Dear Santa // HP Posters

harry potter posters

//INTERIOR// Et af mine største ønsker denne jul er disse to Harry Potter plakater. Jeg håber inderlig J giver mig dem, men han synes det er ret kedeligt at give plakater, så ender nok selv med at købe dem til januar. De kan findes her og her.

TRANSLATION: One of my biggest wishes this Christmas is these Harry Potter posters. I really hope J will give them to me, however, he thinks it’s pretty boring giving posters, so might have to buy them myself in January. Find them here and here.

1 kommentar

  • Jeanette Hosbond

    Elsker dem – og synes det er fedt at du står ved at være fan af Harry Potter – folk har en tendens til at se ned på en når man siger at man elsker disse bøger 😉 En af mine juletraditioner er at læse alle bøgerne med varm te, tæppe og masser af stearinlys – så hygge 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta Outfit