26122013 // Wearing by Malene Birger, Kenzo, Black Lily & Michael Kors

Best Christmas Presents & Some very good news

DSC_2082

//LIFE// Min far overraskede mig med disse smukke smykker fra Aagaard til jul, og blev så forbløffet over han helt selv havde fundet noget så fint og perfekt og lige mig: han sagde han havde set på bloggen jeg ønskede mig øreringene, dejligt med en far der læser med, ikke? 🙂 Egentlig var disse smykker en lille ekstra gave fra min far, for rent faktisk fik jeg besked på lige inden jul, at jeg har fået fuldtidsstilling her i Bristol. Det var den bedste julegave jeg kunne få og jeg har glædet mig til at kunne dele det med jer. Jeg starter allerede arbejde 2/1, så det betyder nok også lidt ændringer på bloggen, men det tager vi til den tid 🙂

TRANSLATION: My dad surprised me with these beautiful jewelries for Christmas, and was quite surprised he was able to find something that nice and so much me all by himself – He said he saw on the blog I wished for the earrings – not bad with a dad who reads the blog, eh? Actually, these beauties were and extra presents from my dad because I just before Christmas got a new job. It’s amazing and just what I had hoped for, so will start 2. January, yeah!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

26122013 // Wearing by Malene Birger, Kenzo, Black Lily & Michael Kors