15102013#2 // Wearing Asos Pink Coat & Mulberry

What I really would love to wear

desireable outfit

//INSPIRATION// Jeg er tilbage i England efter en dejlig smuttur syd på til det lækre vejr. Vejret her i England kan ikke kategoriseres som lækkert, tværtimod og derfor tænker min hjerne også i efterårsbaner. Jeg ville virkelig gerne kunne iføre mig ovenstående sæt, ville være for lækkert! Jeg har den seneste tid erfaret at jeg i den grad mangler en lille, neutral taske og tror Gucci’s Soho Disco bag kommer til at stå for skud. snarest!

TRANSLATION: I’m back in England after a short, but lovely trip down South to the nice weather. The weather here, however, is not impressing, so I’m thinking about autum outfits. I would love to wear this outfit. During the past few weeks, I have discovered (unfortunately?! not) that I really need a small and neutral back, and I think it’s gonna be the Gucci Soho Disco darling, wouldn’t that be great?

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15102013#2 // Wearing Asos Pink Coat & Mulberry