What I really would love to wear

New In: Grey turtle neck sweater

benetton grey turtle neck sweater 1 benetton grey turtle neck sweater

//SHOPPING// Jeg luftede for nylig ideen om en grå turtle neck sweater og jagten blev sat igang. Hos Benetton i Italien fandt jeg denne grå sag, helt perfekt! Og endnu mere perfekt, jeg fik den foræret af min mor – hvor heldig har man lov at være? Den er i den blødeste kvalitet og så lækker. Ærgrer mig allerede over jeg ikke også snuppede den i navi, måske den skal bestilles hjem. I kan finde den grå som jeg har på lige her og jeg har altså valgt en størrelse større end normalt.

TRANSLATION: The other day I set my mind on finding a nice, grey turtle neck. I found the perfect one at Benetton in Italy. And my mum was so kind to give it to me, how nice is that? It’s so soft and comfy and I really regret I didn’t go for the navi coloured one too, might have to order that online. You can find the grey version here, and I chose a size bigger than normally.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I really would love to wear