Carré // Romance no Thanks

New In // Denim Shirt

patchwork denim shirt_Tally weijl2

patchwork denim shirt_Tally weijl

patchwork denim shirt_Tally weijl1

//SHOPPING// I Italien købte jeg kun én ting, nemlig denne fine skjorte fra et mærke der hedder Tally Weijl. Jeg ved at H&M Trend kommer med en rigtig fin denim skjorte med patchwork, ligeledes laver Ganni nogle rigtig fine. Jeg kan enormt godt lide det ekstra pust det giver til en ellers meget kedelig skjorte, og så synes jeg det er lækkert med denim på denim looket, hvor denne skjorte spiller en essentiel rolle. Jeg har fundet en lignende hos Zalando som pt. er sat ned fra 409,- til 179,-. Bare et lille tip, I kan finde den her (adlink). Hvad synes I om denim looket?

TRANSLATION: In Italy I bought this denim shirt from a brand called Tally Weijl. I know that H&M trend will be coming with one similar soon, and also Ganni is making some cool ones. I love the little bit ekstra the patchwork do to the shirt, and I love the idea of styling it with a pair of denim jeans. What do you think about the denim on denim look?

 

2 kommentarer

 • Pernille

  Tak for tips 🙂 den er bestilt, håber den klær mig ligeså godt som denne gør til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det var da så lidt 🙂 Synes det var en rigtig fin skjorte til en meget god pris! Og er sikker på den vil klæde dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carré // Romance no Thanks