20102013 // Wearing Zara, Benetton & Kurt Geiger Leopard Slip Ons

Carré // Romance no Thanks

romance no thanks

//INSPIRATION// Godmorgen til jer kære læsere. Undskyld den manglende blogging igår, vi fik opdateret internettet, så var ikke online. Desuden var min mor og hendes mand på besøg, så havde ikke meget tid til overs. Jeg ville bare lige tippe om at Carré igår lancherede deres nye kollektion ‘Romance no Thanks’. Det var den kollektion nogle af jer fik et preview af til mit event, og kollektionen indeholder de smukkeste smykker. I kan se mere lige her. Var nogle af jer mon inde forbi Carré igår? Og vigtigst, købte I noget? haha. Jeg knuselsker mine to ringe fra kollektionen og ved min samling skal forstørres snarest.

TRANSLATION: Sorry for the bad updating yesterday, was without internet and had my familiy here visiting. Just wanted to say that Carré yesterday launched their new collection ‘Romance no Thanks’. It’s the most beautiful collection and you can see it right here.

2 kommentarer

 • Camilla Kruse

  Årh, de smykker er så smukke! Dem kan jeg godt forstå, at du er glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er de virkelig, kan varmt anbefale dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20102013 // Wearing Zara, Benetton & Kurt Geiger Leopard Slip Ons