Now from England

26092013 // Wearing By Malene Birger, Michael Kors & Kenzo

by malene birger leopard coat - michale kors bag - kenzo ballerinas1 by malene birger leopard coat - michale kors bag - kenzo ballerinas2 by malene birger leopard coat - michale kors bag - kenzo ballerinas

// Coat – by Malene Birger / Shirt – Zara / Bodystocking – H&M / Leather trousers – H&M / Bag – Michael Kors / Ballerinas – Kenzo //

//FASHION// Hered outfit fra forleden hvor vi var til event hos Filuca V i Aalborg. Må indrømme at den frakke kan redde enhver tøjkrise, og så fungerer den jo bare super med et ‘all black’ outfit hvor materialerne mikses. Kan virkelig varmt anbefale de bukser – taget prisen i betragtning er de virkelig geniale. Jeg lovede at vise jer noget nyt igår, men fik det ikke gjort da jeg lige skal finde ud af hvor det er bedst at tage bilelder af ‘ting’. Så det kommer på bloggen i løbet af idag, lover jeg, haha.

TRANSLATION: This outfit is from the other day back in Aalborg, when we went to an event at Filuca V. I must admit that the coat is winning in any crisis with regards to what to wear. I believe it’s brilliant with an ‘all black’ outfit where the materials are mixed. Btw, those jeans are amazing, considering the price.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Now from England