Interior Wishes #2 // J's Choices

22092013 // Wearing by Malene Birger leopard coat & Kurt Geiger slipons

by malene birger leopard coat5 by malene birger leopard coat by malene birger leopard coat3 by malene birger leopard coat1 by malene birger leopard coat4 by malene birger leopard coat2

// Coat – by Malene Birger / Knit – H&M / Skirt – Rope / Slip ons – Kurt Geiger / Hat – Saks Fifth Avenue //

//FASHION// Den frakke kan jeg altså så meget anbefale. Var der mon nogle af jer der nåede at hapse den hos Miinto mens de kørte 20% på den? det var hvertfald et super tilbud – købte selv min hos Miinto. Synes frakken fungerer så godt med et ‘all black’ outfit, som I jo ved jeg er fan af for tiden. Jeg har været ude og købe lidt mere interiør lir idag, må nok erkende at mit shoppe-stop kun gælder tøj og sko; for har virkelig brug for at få købt lidt dansk design inden jeg flytter til England om en uge. I aften står den på ‘Årgang 0’ på tv2, har I også fulgt med siden det startede? Har jeg, lidt kikset, haha.

Har forresten kørt de lækreste! sager ind til Carré, kan godt fortælle jer der bliver nogle lækre Goddie Bags til jer, så ses vi torsdag? Håber jeg!

18 kommentarer

 • Bare lige så du ved det – du ser fantastisk ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder lækkert med gode goodiebags ;-). Jeg fik selv købt lidt lækre sager med hjem fra Carré i går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det så jeg 🙂 Du skal glæde dig til at se den nye kollektion, simpelthen så fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Sikke en fin blog det her er! Jeg er fan! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er du bare sød, tak for en dejlig kommentar 🙂 Og velkommen til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint outfit! Er helt vild med skoene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak, de bliver lidt overskygget af frakken, men godt du så dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så det desværre ikke, da jeg først var hjemme alt alt for sent! Jeg er ellers også en trofast følger 😉

  Og den frakke altså – PÆN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja der var altså nogle ret fine rabatter at hente 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst, jeg elsker den jakke. Den er bare så fin og en outfits-saver HVER gang! Åh suk, hvis jeg ikke skulle giftes til sommer (og har forelsket mig i en kjole til 10.000,-…..) så var den der nok landet i min garderobe! Btw. elsker det casual look med nederdel, sweater, (slanke ben) og hat. Du gør det godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød Ditte og hey, tillykke med det forestående bryllup. Det bliver da helt vidt? Så kan sagtens forstå du gerne vil spare op til drømmekjolen, det skal du da bare 🙂 Glæder mig til at følge dit forberedelses eventyr på bloggen 🙂 Og tak for din søde, søde kommentar, som altid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det gør. Kan stadig ikke helt fatte det, og du skal da være så velkommen. Ville være en ære hvis du fulgte med :på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej det kan jeg godt forstå, må være den vildeste fornemmelse. Vil glæde mig til den dag det er mig. Jamen jeg følger da, selvfølgelig 🙂 Og på Insta 😉 Jeg er bare så dårlig til at kommentere, sorry!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror lige jeg har fået et kæmpe crush på din leo jakke. Den er godt nok lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det kan jeg da virkelig godt forstå du har 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er helt vild med dine outfits for tiden – hvor rocker du bare den jakke godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du da bare sød Stine og mange tak 🙂 Der er masser af billeder som ligger og venter med frakken på, så der skal nok komme mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Wishes #2 // J's Choices