Something new

8 kommentarer

 • Jane S

  Hejsa 🙂 Jeg er ny læser, som netop lige har ‘opdaget’ dig i topbaren. Syntes det er en spændende blog du har og nogle virkelig lækre outfit billeder! Som ny, er jeg lidt nysgerrig på at vide hvad du laver? // Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Jane.

   Og velkommen til, er da glad for at du fandt min blog. Og tak for dine søde ord. Hvis du holder musen over min blogs navn i topbaren, så er der en lille beskrivelse. Men lige nu er jeg arbejdssøgende fordi jeg omkring 10. oktober flytter til England. Derovre skal jeg nyde tilværelsen med min kæreste og forhåbentlig starte på job 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ØV Nåede det ikke 🙁 Virkelig misundelig på de støvler! Mangler så meget et par her til efteråret/tidlig vinter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej øv, men de kan stadig købes der 🙂 Skal nok lige være tidligere ude hvis jeg får endnu en kode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eller og så skal jeg bare følge bedre med:-) Men ja de er der stadig og overvejer stadig virkelig meget:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha, det drillede lidt med mine links, så det er min skyld at jeg var så sent ud :/ men skal nok lige sende dig en thumbs up næste gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something new