The Michael Kors boots + A discount code

The Looklab Guest Blog

dag-1

//BLOGGING// Piger, jeg vil bare lige tippe jer om at læse med på Looklab’s gæsteblog. I denne uge er det nemlig søde Christine fra Carré som blogger. Det er Christine og jeg der er ved at få planlagt det lækreste event for jer d. 3. oktober – så tror også I vil synes det er lidt spændende at følge hende. Hvis I har misset indlægget om Carré eventet, kan I finde det lige her. I kan følge Christine lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Michael Kors boots + A discount code