23082013

Summer 2013 – Outfits

//FASHION// Jeg synes det ville være på sin plads med lidt outfit billeder og detaljer heraf fra sommeren. Så er det også lidt lettere for jer nye læsere at se hvem jeg er og hvordan min stil er – forhåbentlig kan I blive lidt inspireret. I må have en dejlig dag. Jeg er på vej i seng og i morgen skal jeg nyde min sidste dag i USA før turen går hjem – snøft!

www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk Acne - alexander wang - rayban - www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk Kenzo - Alexander Wang - Ray Ban - Nike www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk Alexander Wang - Levi's - Rayban www.stylebyjosephine.dk image DSC_2866 www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk www.stylebyjosephine.dk

2 kommentarer

 • Flotte outfit billeder 😉

  Jeg ved ikke om det er meningen men dine billeder er meget store? De fylder hvert fald hele min skærm og så hele højre side, billederne er større end på de andre blogs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak 🙂 Det er bestemt ikke meningen. Der har været lidt bøvl med teknikken efter bloggen er flyttet, men det skulle være ordnet nu, kan det passe at det ser rigtigt ud? Tak for info btw 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23082013