New In // by Malene Birger Leopard Coat

‘Romance no Thanks’ Collection // Preview

Carré Romance no Thanks

//EVENT// Jeg håber I alle fik set invitationen til mit Carré event om en uge? Hvis ikke kan I finde den her. Jeg har fået lov at vise jer lidt billeder fra den kommende kollektion ‘Romance no Thanks’. Til eventet vil Shiri, designer for Carré, fortælle meget mere om den nye kollektion som er lavet med turmaliner. Jeg har her udvalgt mine favoritter (eller nogle af dem). Jeg er en ‘guld’ pige og kunne sagtesn se begge guld ringe samt det fine armbånd pynte min hverdag. Synes farverne er så smukke og så passer den sarte lyserøde farve jo perfekt til denne sæson’s hotteste tendens – lyserød (se her). Kollektionen byder også på de smukkeste og lidt mere rå oxiderede sølv  smykker, og jeg skal ærligt indrømme at jeg er faldet fuldstændig pladask for disse ringe. Måske har det noget at gøre med at jeg pt. går klædt meget i sort, men hvor godt ville disse sorte smykker ikke lige passe til sådan et outfit? Jeg er fan! I skal glæde jer så meget til at se alle smykker, de er perfekte!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // by Malene Birger Leopard Coat