Just because it's friday

Please Reserve the Date – Carré Event

carré Evemt Aalborg

//EVENT// Kære piger. Kan I huske mit indlæg fra februar hvor jeg var til lækkert event i Carré? I kan finde det her. Den gang var det min blog-kollega Camille der hostede, og gjorde det umanerlig godt. Men ved I hvad – jeg er blevet spurgt om jeg vil hoste næste event – er det ikke vildt? Det bliver d. 3. Oktober i Aalborg og jeg kan love lækre goodie bags, lækkerier til ganen, søde mennesker og en fantastisk masse smukke smykker fra Carré, som uden tvivl er mit yndlings smykkefirma. Der kommer meget mere info om eventet senere, men for nu: reserver 3. oktober – det bliver lækkert! Smid da lige en kommentar allerede nu hvis I ved I kan komme.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just because it's friday