02092013 // Wearing Forever 21 Dress, Michael Kors Bag & Toms Espadrilles

Interior Wishes

wishes

// 1. Royal Copenhagen / 2. Hay / 3. Tom Dixon /4. Vipp /5. Crystal Glasses /6. Royal Copenhagen /7. Normann Copenhagen / 8. Royal Copenhagen / 9. Hay //

//INTERIOR// Flytning er for alvor en realitet, og datoen hedder 8. oktober. Flybilletterne er købt og mine papirer er i orden. Rent faktisk flyver J allerede på tirsdag, så vi har taget hul på vores sidste weekend sammen som Aalborggensere – det er virkelig vemodigt. Når vi kommer tilbage til Aalborg vil vi være ‘Bristolians’. Anyways, nok info, I var en del der rigtig gerne vil se mine bolig ønsker. Jeg har udvalgt de allerhøjeste af slagsen og de sager jeg meget gerne ser hos mig fra nu af og til jul.  Vipp sagerne er mest J’s ønske, men jeg bakker selvfølgelig 100% op. Bakkebordet fra Normann og de aflange tapas fade står aller øverst på min liste, og vil meget gerne have fat i disse inden afrejse d. 8. oktober – eneste minus – J er ikke så vild med bordet. Hmm. Desuden skal jeg lige have fat i nogle flere termokopper så jeg har noget ordentligt og noget dansk at drikke min ‘5 o’clock tea’ fra, haha.

Hvis I skulle ligge inde med nogle af disse sager, forholdsvis nye, som I ikke bruger og godt vil sælge, så sig lige til, ikk?

4 kommentarer

 • De aflange fade & skålene fra Royal Copenhagen er også på min ønskeliste – mon de kommer herhjem engang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil så gerne have HAY stativet. Steffen er bare ikke så vild med tanken om, at tøjet hænger fremme. Han synes, det ser rodet ud, baah. Mænd! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det er lige præcis det samme Jay siger, han er så meget imod det stativ. Jeg prøver at overtale ham til at have det i en indgang til frakker, men den er han heller ikke hoppet på 😀 men lieg præcis det stativ, er også ufattelig svært at forestille sig, når vi endnu ikke har en lejlighed og ved hvor meget plads vi får 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

02092013 // Wearing Forever 21 Dress, Michael Kors Bag & Toms Espadrilles