America

Carré Event ‘Romance no Thanks’ & You’re invited

Carré invitaion

//EVENT// For lidt tid siden fortalte jeg om et kommende event hos Carré, og jeg håber I alle dengang reserverede d. 3. oktober. For I, mine kære læsere, er selvfølgelig inviteret med. Eventet foregår i Aalborg og jeg håber virkelig I har lyst til at deltage. Carré’s dygtige designer Shiri kommer og fortæller om deres nye kollektion ‘Romance no Thanks’. Kollektionen rammer først butikkerne d. 25. oktober, men I vil eksklusivt blive præsenteret for kollektionen med mulighed for at købe smykkerne inden alle andre.

Der vil blive serveret lækkerier til jer og når I ankommer vil I få en meget lækker Goodie Bag. Desuden bliver der holdt en eksklusiv konkurrence til eventet, hvor én af jer kan vinde et smykke fra den nye kollektion. Og så skal vi da bare hygge os sammen et par timer og beundrer det fantastiske univers af smykker som Carré står for.

Jeg synes det kunne være så hyggeligt at se jer og lærer jer alle bedre at kende i smukke omgivelser – så håber I er friske. Og I må meget gerne smid en lille kommentar hvis I allerede nu ved at I kommer, så bliver jeg glad 🙂

7 kommentarer

 • Sandra

  I’m there! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er det fantastisk, glæder mig til at se dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det hyggeligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Lyder hyggeligt:) hvor tilmelder man sig henne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen du dukker bare op, der skal nok være plads til dig 🙂 Og tag da gerne en veninde med, ville være hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg elsker Carré! Så jeg kommer, og jeg tager en veninde med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaaa hvor godt, det er jeg bare glad for at høre 🙂 Så ses vi der!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

America