And the winner is..

Work Wear

SÅ HAR JEG HAFT SIDSTE ARBEJDSDAG I DENNE OMGANG. Jeg har afsluttet en fantastisk praktik-periode, hvilket jeg er så taknemmelig over at få lov til at starte på i første omgang. Det har været en lærerig rejse, omend kun for 4 uger. Grundet fuldstidsarbejde har bloggen’s outfits også være skåret lidt ned, i stedet er det blevet til nogle outfits på telefonen. Nogle er lagt på Instagram (@sbyjosephine), men nu får I dem lige samlet her, for det er jo sådan jeg har set ud på arbejde og tænker at I gerne vil se det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the winner is..