I'm telling you, you didn't know this

The AW’13 LBD

DET SKER MEGET SJÆLDENT, NOK ALDRIG. At Zara er firstmovers. De seneste par dage er der huseret Zara-feber efter deres meget omtalte AW’13 kampagne blev offentliggjort. Jo jo, det er flot, men meget overeksponeret? Jeg synes det er meget sjovere at gå i detaljer, som fx. her. Zara har uden tvivl fået inspiration til deres smukke sorte blonde underkjoler fra Louis Vuitton. Ikke desto mindre elsker jeg det, tilsat en stor, sort hat. Helt sikkert et look jeg vil prøve at efterabe i USA, når jeg igen må shoppe og lige får anskaffet mig en smuk sort kjole. Hvad synes I?

Og når Cara D hopper i kjolen, hvem vil så ikke have den? Nederste billede er fra Vogue UK Sep’13 som jeg lige har hentet i den lokale kiosk – jeg får en god aften!

4 kommentarer

 • Jeg synes det er en smuk kjole, men for mig fungerer den altså bedst i et modeblad eller på catwalken. Jeg ville i hvert fald personligt føle mig for afklædt i sådan en sag. Det bliver ligesom for overstatet sexet til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg ved godt hvad du mener, det kan virke meget vulgært. Jeg vil da helt sikkert heller ikke iklæde mig dte hvis jeg føler mig for bar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super smukke på billederne, men jeg tror jeg vil føle jeg havde nattøj på hvis jeg hoppede i en og ja alt for bar til at hoppe ud i byen med en af dem på.

  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er nemlig vildt smukke på billederne! Men ved godt hvad du mener, jeg tænker at man måske kan finde noget ligende, men i tykkere stof? så man ikke føler man har en florlet underkjole på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm telling you, you didn't know this