New In

A Quick Hello

Lige et hurtigt Hej fra mig. Vi kom virkelig sent hjem igår aftes og skulle tidligt afsted idag, derfor den ringe opdatering. Sorry! Har så mange fine billeder, I får dem at se i starten af næste uge. Lige nu er vi i Lake Tahoe og nogen har glemt vores kamera. Og jeg troede ikke der var wifi, så har kun mobilen. Vi havde planlagt tur til Yosemite påonsdag, men lige nu er der en kæmpe skovbrand der, så planerne er lidt uvisse pt.

1 kommentar

  • Æv, hvor er det en skam med Yosemite! Vi var der, og der var så smukt. På vej ud af parken var vi endda så heldige at se en bjørnemor og hendes to unger. Jeg håber for Jer, at I kommer afsted! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In