The AW'13 LBD

6 weeks

UNDSKYLD MIG, VI TAGER LIGE ENDNU EN UGE. Og bare rolig, jeg er også selv ved at være træt af det her shoppestop. Kan godt forstå hvis I har opgivet at følge med, men jeg holder lige ved én til uge, og så lover jeg at der nok skal komme nogle ‘new in’ indlæg. Jeg synes tiden nu er ret svær, for har virkelig lyst til at shoppe, bare lidt her og der. Ser så mange fede items hver evig eneste dag og så er det svært at holde sig tilbage. Jeg sukker over et butiksvindue hver gang jeg går forbi, hvor den fineste Ganni kjole er udstillet – og den må jeg jo have til flyveturen om en uge? men nej Josephine, det må du ikke. Årk! (med Å). Det er hårdt. men jeg holder ved og er nu oppe på de 6 uger. Min far var meget stolt da jeg i morges fortalte ham at jeg har nået 6 uger. Det er en sejr, haha.

13 kommentarer

 • Jeg er på ingen måde træt af de her indlæg – tvært i mod. Jeg synes det er langt mere inspirerende end en lind strøm af nye køb – det kan alle jo skrive om (og det gør de)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Du har fuldstændig ret, det er lidt anderledes end alle de new in som alle laver alligevel 🙂 Og det er da fedt at høre at nogle af jer bliver inspireret til selv at prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er blevet så imponeret af din standhaftighed, at jeg har kastet mig over samme projekt! Lider relativt meget her 10 dage inde…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er det bare helt vildt godt 🙂 Hvor sejt du er gået igang! Jeg fandt det ikke så svært til at starte med, det er her mod slutningen det begynder at blive hårdt, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du er SÅ sej! Forresten søde, skal I også til San Francisco? Hvis ja, så kan du glæde dig, for her er de sejeste huse i alverdens farver (jeg kom sådan til at tænke på dig med alle de vilde farver). I dag er vi gået forbi en gade fyldt op med pastelfarvede høje huse, det var så nuttet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde! Jo vi skal jo bo i San Fran, så skal helt sikkert ud til alle de huse, har godt set billeder af dem. Var det dem på den square som omringer en fin lille park? 🙂 Men glæder mig helt vildt, nu er der ikke længe til 🙂 Nyder du det derovre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, vi har bare gået i de almindelige gader, og de fine huse er over alt. Lyserøde, lilla, babyblå ovs 😀 Ja, vi nyder det! Vi rejser fra San Francisco til Las Vegas i morgen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor lyder det bare fantastisk, det vil jeg glæde mig til at opleve 🙂 god tur til LV

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åhhh kan slet ikke vente, det lyder så fint! Vi skal til SF på søndag, der må jeg se det hele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg er heller ikke blevet træt af dine små fredags-status-updates! Synes det er vildt imponerende og ville ønske, jeg var i stand til det samme (men næææ nej, så røg der lige et par acne støvler på udsalg med hjem sidste fredag og en ny vinterfrakke fra Cos i går! Hvorfor er det så svært at stå imod?!) Hvordan undgår du at lade dig overtale af din indre stemme, som for mit personlige vedkommende ALTID kan finde på en undskyldning for, at det er OK?? 😉

  Og ikke for at ødelægge noget, men inkluderer dit shoppe-stop ALT (som fx cafébesøg, bodylotion fra Matas, frisør og nye p-piller), eller er det begrænset til tøj/sko/tasker shoppe-stop? Vil bare så gerne prøve at gøre dig kunsten efter 🙂

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Vibeke.

   Hvor dejligt at høre at du ikke er træt af dem, og hvor dejligt at høre at du egentlig har det på nøjagtig samme måde som mig, mht. at blive fristet. Jeg prøvede shoppe-stop i maj, det gik absolut ikke godt, for faldt over alt for mange lækre sager på Trendsales, bl.a. Grunden til at jeg kunne lade mig overtale denne gang, var såre simpel: jeg endte i SU/Dagpenge fælden hvor jeg ikke havde et rådigshedsbeløb hele juli. For r tilbage lærte jeg at man ikke bør købe hvis ikke man har penge til det, det har jeg nogenlunde levet efter, men det kom for alvor til syne her i juli. men så skal du tænke på at jeg hele tiden har haft udsigten til at skulle til USA, hvilket også gør det lidt lettere at holde tilbage 🙂 Og en sidste ting, så er jeg så ufattelig heldig som bloger, at nogle søde mennesker i ny og næ giver mig fine ting, derfor har jeg fået en lille bitte smule nyt, hvilket selvfølgelig gør det lidt lettere 🙂

   Og jo, du har helt ret, det er kun tøj, tasker, sko, ting til hjemmet og make-up. Jeg har købt lidt modeblade, creme og selvfølgelig mad, take out og været på cafe, men man skal heller ikke skære ned på alt 🙂

   Så jeg tror mit råd må være bare at bide i tænderne, knibe ballerne sammen og holde ved 🙂 Det føles dejligt befriende for kontoen 😉

   Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke

   Tak for et dejligt ærligt svar 🙂 Der er nok ingen anden udvej end at kaste sig ud i det (for helt ærligt, hvilket luksus problem er det ikke lige, at vi har?! 😉 Og jeg har allerede en god veninde som er sparsommeligheden selv, og som meget ivrigt har tilbudt mig at opbevare mine kreditkort hos hende, så jeg ikke kan lave alle de internet impulskøb, haha! Det kunne være, jeg skulle teame op med hende for at gennemføre min mission!

   Er spændt på at se, hvad du bringer med hjem fra USA, og glæd dig til San Fran, det er absolut en rigtig dejlig by (med masser af forstads-outlets!) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen så lidt, bloggen skal være åben og ærlig 🙂 Jeg synes uden tvivl du skal prøve det, hvis bare så en måned. Det føles vanvittigt lækkert at have flere penge på kontoen og så sætter man altså i højere grad pris på de cafe besøg man så tager osv 🙂 Skriv lige hvis du starter det og holder det, kunne være spændende at høre 🙂

   Åh ja, skal nok opdatere derovre fra dagligt med hvad jeg nu ender med at købe. Og ja, jeg glæder mig helt vildt! På mandag skal vi faktisk til Gilroy outlet uden for SF. Kender du det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The AW'13 LBD