Hot Couple for Burberry

5 Weeks

Så er det blevet tid til endnu en Update på mit shoppestop. Det er helt okay hvis nogle af jer er stået af nu og ikke gider følge mit shoppestop længere, men for mig er det en god terapi at få skrevet ned. Især er det godt hvis jeg efterfølgende vil prøve det igen, så har jeg jo skrevet ned hvordan det er.

Der er nu to uger tilbage, hvilket er fantastisk. Jeg nåede mit første mål på 4 uger og ofte har jeg lettere ved at give op når jeg har nået et mål. Dette har også været problemet den sidste uge. Jeg har været så fristet af at bare købe en lille smule, for har jo principielt overholdt de 4 uger. Derudover har jeg fået løn, eller dagpenge hvilket betyder penge på kontoen. normalt ville jeg styrte ud og købe nogle lækre sager. Desuden er jeg vanvittig utålmodig, og da ferien nærmer sig og jeg snart ikke kan vente længere, har det været fristende at købe lidt i stedet.

Men ved I hvad, jeg holder stadig ved – selvfølgelig! Og det gør jeg også om to uger. Det føles skønt at have penge på kontoen uden udsigt til at shoppe dem væk. Det er et kæmpe plus ved dette shoppestop. Helt sikket også en af de faktorer som gør at jeg kunne finde på at gøre det igen efter USA!..

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot Couple for Burberry