25072013

Shopstop – 4 weeks

Piger, jeg gjorde det!! Husker I da jeg startede mit shoppe stop for 4 uger siden? Mit mål var at holde 4 uger og jeg har sgu gjort det! Men i mellemtiden er 4 ugers målsætning altså også blevet til 7 uger, derfor er jeg ikke på vej ud i den nærmeste butik og købe mig fattig. Jeg synes nemlig det kunne være super sejt hvis mit første køb bliver foretaget i USA, hvor jeg lander om præcis 3 uger = dvs 7 uger i alt.

Hvad synes I, godt gået? Man må godt være lidt stolt af sig selv 🙂

I denne uge er jeg virkelig blevet fristet. Af en 3700kr dyr leopard frakke fra Malene Birger, den er så smuk! Og gud hvor var jeg fristet – indtil jeg blev fornuftig og kom til at tænke på at jeg jo har en leopard frakke, ups. Derudover er det jo meget federe at se hvad jeg kan få i USA. Ovenstående billeder viser frakken og en inspirations-sag på Emanuelle Alt. Alternativt kunne jeg godt finde på at købe en fed grøn parka og en stor leo clutch. Og nu stopper vinter-frakke-snakken. Her er jo for pokker 30 grader og sveden løber af mig 🙂

Derudover har jeg været meget, MEGET fristet af at købe et par Birkenstock sandaler da mine fødder koger på arbejdet, men jeg holdt igen. INDTIL min mor valgte at købe dem til mig 🙂 Jo jo man har da lov at være heldig, for min mor bakker i den grad mit shoppestop op.

Nu må vi se hvordan de næste 3 uger går…

13 kommentarer

 • HURRA! Hvor er det flot! Var sikker på du ikke kunne klare det 😉 Og hey, skal nok lige svare dig på facebook – så finder vi en dag, hvor vi kan ses!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tak for din tiltro til mig 😉 Kan sagtens klare det! (selvom jeg det seneste døgn har siddet med de vildeste abstinenser… :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VSynes det er super flot klaret, ville jeg aldeig selv have kunnet! men hvis du efter shoppestoppet (som du selv nævner) går ud og køber dig fattig så er ideen jo gået lidt tabt.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det troede jeg heller ikke jeg kunne. Jeg stoppede med at shoppe fordi jeg havnede i SU/Dagpenge fælden, altså jeg havde ikke en krone hele Juli måned. Jeg har sparet rigtig mange penge op til shopping i usa, så det er ikke fordi jeg går ud og bruger penge jeg ikke har, og derfor vil jeg glæde mig som et lille barn til at shoppe derovre når jeg har sparet op i et halvt år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sejt gået, søde! Jeg holdet desuden også stadig ved mit, men holder mig dog ikke 7 uger, da mine ben (og dankort!) står i New York om 8 dage, men jeg er sikker på, du godt kan klare det, med tanken om at du også snart står med benene på den anden side af kloden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Synes fandme os du har været sej! Det var godt vi begyndte på det, for det kommer til at føles godt at shoppe derovre for hårdt opsparede penge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej! Tillykke med det! Har du nogle specielle ting i kikkerten der skal shoppes i USA? Og damn den er fed den frakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak, hvis man da kan sige det 🙂 Jeg ved med sikkerhed at jeg skal købe et par Chanel Ballerinaer for nogle af mine fødselsdagspenge. Ellers skal jeg nok bare købe vildt mange trainers, elsker dem og de er jo vildt billige derovre. Og så vil jeg gerne vinde et par boyfriend jeans. Men tør ikke sætte næsen op efter noget, for ved der er så meget at vælge imellem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Og ja den er sygt flot! Sådan en lignende vil jeg også gerne finde derovre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Applaus herfra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25072013