Shopstop - 4 weeks

Saturday Inspiration

I disse dage hvor temperaturen er så høj føler jeg mest for at iklæde mig hvad smukke Daria har på og hoppe i bøgerne. Keep dreaming.

Jeg søger desperat efter de perfekte par ripped boyfriend jeans. Og gerne tilsat smukke stilletter. Gerne chunky og med glitter – smuk!

Og så drømmer jeg om pænt, blond hår og store runde briller. Og så vil jeg gøre alt for at finde den pink væg i LA – I’m in Heaven! og generelt bare helt vildt tiltrukket af farver. Jeg tror jeg rejser til USA med en tom kuffert og kommer hjem med noget der ligner en regnbue!

Håber I nyder jeres weekend. Min står på flytning og rengøring af hele lejligheden, fun times!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopstop - 4 weeks