05062013

Player

Hej Piger.

Har I hørt om den nye film ‘Player’ med Casper Christensen og Rasmus Bjerg? Lige en forsmag på hvad den handler om:

“Den ekstremt selvkontrollerende og lettere kedelige advokat Michael Helge (Rasmus Bjerg) bliver sendt et par dage til Côte d?Azur for at løse en umiddelbart simpel skilsmissesag. Men så snart Michael Helge sætter sine fødder på fransk jord, går alt galt. Han bliver franarret 10 mio. kr. af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud.”

Bare det at hovedpersonen hedder Michael Helge, gør at man ved man har en vildt morsom komedie i vente? I kan se traileren for filmen lige her:

Mon I skal ind og se den? Jeg skal i hvertfald da jeg er så heldig at have fået et par billetter til den. Umiddelbart glæder jeg mig til at se om Casper C spiller samme rolle som altid, hvilket det klart virker til at gør i traileren. Men er sikker på det nok skal blive underholdende, og så er deres location jo slet ikke dårlig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

05062013