18 outfits from spring - What's your favorite?

New In – Jersey Skirt

Hej med jer.

Helbredet er ikke bedre idag, og med det skybrud der har hersket over Aalborg har det desværre ikke været muligt at tage outfit billeder. Jeg har ligget på sofaen og set Breaking Bad hele eftermiddagen. For første gang. Må indrømme at jeg ikke helt forstår hypen, men har da været underholdt.

Hermed lige et billede af min nye nederdel fra Second Female. Det er så fin! Skal lige have fat i en sort eller hvid top med dyb ryg (helst den fra H&M trend, men den er desværre udsolgt i de farver jeg vil have) og så er jeg good to go.

Flagene er ren og skær fordi jeg trænger til lidt farve i hverdagen og fordi der kun er en uge til min fødselsdag. Hej Hej

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 outfits from spring - What's your favorite?