18062013

Festival Inspo & the winner

Hej med jer.

Åh jeg kan ellers godt fortælle jer at jeg ikke ville have noget imod at tage en tur på festival i år. Eller dvs, bare en enkelt dag. Elsker stemningen på festivals, men hader at sove i telt, så det skulle are være en enkelt dag. Ovenstående outfit ville være det perfekte til en varm sommerdag med god musik og en kold øl i hånden. Trendsales har faktisk lavet en ret cool inspirations side til festival outfittet og must haves til din festival. Jeg faldt pladask over den forleden da den kom i en nyhedsmail. I kan finde siden lige her, jeg er fristet 🙂

Og så har jeg også fået trukket en vinder af kamera tasken, tak fordi I var så mange som deltog! Den heldige vinder blev: Betina 🙂 stort tillykke, jeg sender dig en mail 🙂

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18062013