20052013

Thinking Pink


Hej Piger!

Jeg sidder midt i BA skrivningen, og dette kommer virkelig til at fylde meget de næste 9 døgn. Kan slet ikke vente til at få afleveret, men samtidig skriver jeg om noget der er så utrolig spændende at mit hoved næsten ikke kan kapere al den nye information: Jeg har bare lyst til at inkludere alt og jeg får hele tiden nye ideer. Desværre har jeg ‘kun’ 30 sider til gode og jeg nærmer mig snart min analyse.

Idag var jeg en tur inde og bestille tid hos frisøren, der kommer til at ske store forandringer kan jeg hilse at sige 😉 Derudover har jeg ventet hele! dagen på en pakke fra Zara, som ikke kom alligevel. Jeg elsker og hader online shopping, kender I det? Og så bliver man bare ekstra utålmodig når man bare skriver projekt.. Eih!

Nå, bare et lille pip fra mig. hej hej

8 kommentarer

 • Omg Josephine you site looks so awesome. I haven’t been here in so long and let me tell you, you have done a great job keep it up! Hugs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Thank you for the very kind words and Thank you for stopping by

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen så misundelig over de pink Ganni stiletter – de ville passe perfekt til det bryllup, jeg skal til i næste måned.
  Det er da vildt dejligt, at du er så glad for dit emne. Jeg var ved at brække mig over mit til sidst, og jeg kan mærke, at det kommer snigende igen, nu hvor jeg er ved at forberede mig til at forsvare den i næste uge.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ved du hvad, du må da hellere anskaffe dig et par så 😉 gid det var mig der skulle til bryllup 🙂

   Ja det har du fuldstændig ret i, tror kun jeg bliver træt af det at skrive, men bestemt ikke emnet 🙂 også derfor jeg valgte noget jeg havde stor interesse for, for kunne ikke skrive et helt projekt om noget som jeg ikke gik hundrede procent ind for. Men det er jo ikke altid man er så heldig helt selv at kunne vælge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, bliver helt nervøs over dit frisørbesøg, synes dit hår er så pænt! :-/ Men også lidt spændende hvad du har fundet på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det skal du bestemt ikke blive 🙂 der trænger bare til at komme lidt styr på farven 🙂 men hvor er du da sød at du synes om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Jeg sender god karma her fra eksamenshulen. Har forvildet mig ud i at lave en diskursanalyse, som jeg, efter næsten fem år på uni, stadig ikke helt ved, hvad går ud på.. Suk.

  Jeg glæder mig til at se resultatet af frisørbesøget, når du kommer så langt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh så sender jeg også god karma til dig! Diskursanalyse, oh mind mig ikke om det. det er sjovt som det bare er så svært egentlig at sige hvad specifikt en diskursanalyse er. men jeg er kommet lidt frem til (i mine adskillige møder med den) at det egentlig bare er en humanistisk analyse 🙂 Held og lykke!

   Og tak, gør jeg også, lige 12 dage endnu, så noget at se frem til efter projektet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20052013