One for the girls

The perfect printed shirt


Så ankom den umådelig smukke skjorte idag. Den lever fuldt op til mine forventninger og kan slet ikke vente med at få den i brug. Den er desværre udsolgt hos Youheshe, men ved Mig&Cramer i Aalborg får den i morgen.

Min dag har været lang, har siddet eksamensvagt i mange timer og tror jeg er blevet ramt af noget influenza lignende noget. Dette passer mig slet ikke, da jeg har den hårdeste og mest stressede uge i vente. Derfor kan det måske også godt blive lidt sløvt med outfits på bloggen, da jeg nok ikke får tid til at tage billeder før weekenden. Men lad os nu se, mon ikke der sniger sig billeder med en ny skjorte ind 😉

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One for the girls